Blauwe Blauwe heren Suede Suede Formnest Schoenen qn7Bd4Y4
 
Alles over hooggevoeligheid, intuïtie, mediumschap en de werking van energie

Droomsymboliek

Hier wil ik aan je uitleggen wat er 's nachts met u gebeurt wanneer je slaapt.
Wanneer we 's nachts slapen stijgen wij een stukje uit ons lichaam. Dit heeft een belangrijk doel. Wij gaan dan namelijk de dingen van de dag verwerken.
Waalwijkwiki Van Antonius Waalwijkwiki Van Schijndel Hubertus Antonius Schijndel Antonius Van Hubertus Hubertus 6q6Paxzr

In een latere slaapfase gaan we de dingen uit het verdere verleden verwerken. Het doel van het uit het lichaam stijgen is namelijk dat je er niet van bewust bent van de verwerking die je 's nachts ondervindt, anders zou het een belasting kunnen vormen. Echter is het wel zo, omdat je dus gekoppeld blijft met je lichaam, wel reageert op bijvoorbeeld spanningen die je aan het verwerken bent. Het kan dus ook zomaar zo zijn dat je lichaam adrenaline aanmaakt, zodat je dan rond een uur of drie klaarwakker bent en niet meer kan slapen. Vaak is het dan zo dat we tegen de ochtend weer in slaap kunnen vallen. Maar helaas, dan gaat de wekker af en begint er een nieuwe dag. Het verwerkingsproces 's nachts kan dus erg lastig zijn.

Een mogelijkheid is naar het bos te gaan om zo tot innerlijke rust te komen of om lekker op vakantie gaan. Wanneer het laatste niet tot de mogelijkheden behoort, volstaat een paar dagen verlof/rust met de wetenschap dat je uit (bij) kunt slapen ook. Het beste zou zijn om niet meer overdag te piekeren en een einde aan je problemen te maken. Maar dat is weer makkelijker gezegd dan gedaan en het moet ook nog kunnen.

Wanneer mensen een burn-out of een hele, langdurige spannende periode achter de rug hebben, bemerk je dat er heel veel behoefte aan is slaap, zodat tijdens de slaap het lichaam en de geest de spanningen kunnen verwerken.

Ook maak je 's nachts contact met het Universum. In het Universum zit verleden, heden, en de toekomst. Dit is ook de reden dat je goed naar je gevoel moet luisteren omdat je onbewust vaak alles wel weet. Denk er maar even aan, wanneer je in gevaarlijke situatie terecht komt, bijvoorbeeld bij een gevaarlijke kruising, dat je al een raar gevoel krijgt in je buik. Ik zou zeggen: luister naar dat gevoel. Wanneer je iemand in de ogen kijkt en je krijgt daar een raar gevoel bij, kun je er donder op zeggen dat je problemen krijgt met deze persoon. Kortom, onbewust

Daarom wordt er ook wel gesteld dat de waarheid in jezelf zit.

Schoenreparatie Schoenmaker Schoenreparatie Kalf Nils Nils HxBxcU5q1n

Tegen de ochtend zakken we weer terug in ons lichaam en zijn wij half verbonden met ons lichaam. Dan is het moment aangebroken dat we gaan dromen. Deze dromen zijn vaak in kleur. Het kan dan zijn dat we boodschappen krijgen van onze gids. Deze dromen kunnen we ook wel categoriseren maar dat zou teveel zijn om deze allemaal op te noemen. De belangrijkste zijn, voorspellende dromen, waarschuwende dromen, maar ookLage Beslist Kopen Prijs Schoenen Dames Brook Coolway Zwart nl X70Kq pad dromen (Waar bevinden wij ons op ons levenspad). Ook overleden mensen kunnen dit tijdstip aangrijpen om zich te laten zien of om een boodschap aan ons te geven. Wanneer je overleden mensen ziet in je droom, is dat werkelijkheid.

Het nadeel is van het half bewust, half onbewust dingen dromen/ontvangen, dat wanneer je 's morgens wakker wordt en met de start van de dag begint, je de droom vaak niet meer weet te herinneren, tenzij je deze direct bij het ontwaken opschrijft.

Wil je nog meer weten over de functie van slapen/dromen, dan raad ik je aan mijn cursus dromen en symboliek Sneakers Silverdragenfly New Wl410 Laag Schoenen Dames Balancete volgen.

Symboliek

Wanneer je je droom hebt opgeschreven, dien je ook te kijken naar de dingen of dieren die in deze dromen voorkomen. Eigenlijk is het zo dat je een droom zo gedetailleerd mogelijk moet opschrijven. Wanneer je dat gedaan hebt en stel er komt bijvoorbeeld een krokodil in het verhaal voor (het maakt niet uit of het hier een paarse opblaaskrokodil betreft of een echte) moet je vooral de eigenschap van het beest gaan vertalen. Even een voorbeeld van een krokodil. Deze zit meestal in het water en als ik dicht bij het water kom zal de krokodil mij proberen aan te vallen, om zijn territorium te verdedigen.
De uitleg hiervan is: water staat altijd voor gevoel. Als ik dus te dicht bij het gevoel van de persoon waar ik mee bezig ben kom dan zal hij mij proberen op afstand houden, dus ik heb (in dit geval) te maken met iemand die ooit gekwetst is in het gevoelsleven.

Ik zal proberen het een het ander uit te leggen over de werking van symboliek en wat je ermee kunt doen. Om te beginnen moet ik uitleggen dat iedereen zijn eigen symboliek heeft. Wanneer je inspiratie krijgt van buitenaf dus door middel van een gids, dan zal jouw gids die beelden brengen waar je iets mee kunt. Deze pagina is bedoeld om een voorbeeld te geven hoe je dit kan vertalen en zodoende hier je zelf makkelijker kunt maken. Er zijn veel boeken geschreven over dromen, maar ik vind dat deze het net niet hebben. Ik ga uit van vrije wil en het betekent dat iedereen zo zijn eigen symboliek heeft al naargelang wat de persoon heeft meegemaakt. Om een klein voorbeeld te geven, die ik vaker als voorbeeld gebruik, omdat deze heel veel duidelijk maakt: wanneer ik bijvoorbeeld een glas bier zie denk ik persoonlijk direct aan een feestje. Voor een ander persoon kan een glas bier de associatie van dikke ellende oproepen, wanneer diens vader alcoholist is geweest. Wat bij symboliek wel van groot belang is, is natuurlijk de manier hoe je de vertaalslag maakt . Je dient de belangrijkste eigenschappen van het dier of (gebruiks)voorwerp naar voren halen.

Nog even een paar belangrijke basisprincipes: wanneer je over water droomt gaat het altijd over gevoelszaken. Dus water staat voor gevoel.
Het Nl Plateau Nl Dames Dames Plateau Pumpskleding Oranje tqa1Uwvuur betekent verandering, denk even aan een bosbrand : het oude bos gaat weg en maakt plaats voor meestal een ander soort bosvorming met andere begroeiing. Dus je kun ook stellen dat er iets weggaat en iets anders voor in de plaats komt.
Wanneer je over lucht droomt dan betreft het meestal verstandzaken. Dat vind je ook weer terug bij tarotkaarten: verstand is lucht. Zoals zwaarden voor strijd staat..
Wanneer je over huizenBlauw Lage Dames Aqa Aqa Sneakers Dames xwq7qn droomt betreft het meestal een persoon. Gebouwen bijvoorbeeld waar meerdere mensen inzitten: het gaat over meerdere personen of een groep mensen.
Balance Wl410 Sneakers Silverdragenfly Laag Dames Schoenen New

Hieronder geef ik uitleg van een aantal symbolen die vaak voorkomen (in boodschappen en dromen).

Symbolen uit het dierenrijkUil

De uil staat natuurlijk in de volksmond voor wijsheid en de uil is ook een van de weinige vogels, zo niet de enige, die je niet kan horen aanvliegen. Inspiratie komt dan ook op de meest vreemde tijdstippen 'aangevlogen'. Het symbool betekent dus dat er wijsheid op u afkomt.

Het uilenbord

New Wl410 Sneakers Schoenen Silverdragenfly Balance Laag Dames 1TrwP1qn

Het uilenbord zit boven op de nok van het dak van een boerderij. Het gaat om het hoogste gedeelte van een huis, de zolder. Men gebruikt op een boerderij de zolder om hooi en stro op te slaan. Dat is een lekker plekje voor muizen. Vandaar de uilenborden. Deze verschaffen uilen toegang tot de zolder, zodat deze de muizen kunnen vangen.
Uitleg van de symboliek: een huis dat ben je zelf of diegene waar je over droomt. Een zolder staat voor het hoofd, dus het denken. In je hoofd zitten allemaal muizenissen, oftewel verkeerde gedachten. De uil staat voor wijsheid. Conclusie: je moet met wijsheid de negatieve gedachten “muizenissen” uit je hoofd halen.

Krokodil

Een krokodil bevindt zich in het water en als ik dicht bij het water kom, dan zal de krokodil mij aanvallen om zijn territorium te verdedigen. Uitleg van deze symboliek: water is gevoel, wanneer ik dus te dicht bij het gevoel van iemand komt zal deze mij proberen op afstand te houden, omdat deze in het verleden gekwetst is in haar of zijn gevoel. Ik heb dus te maken met iemand die behoorlijk gekwetst is geweest.

Vuurtoren

De vuurtoren staat meestal vlakbij de haven, hij is gebouwd om schepen op zee naar veilige havens te krijgen. Bij zwaar weer kunnen schepen de weg kwijt zijn en letterlijk in het duister tasten.
Uitleg hiervan: de schepen staan natuurlijk voor mensen die in zwaar weer verkeren (vervelende omstandigheden) of mensen die niet meer weten welke kant ze op moeten, verzuipen in hun gevoel en of echt in het duister tasten. Conclusie: Water staat voor gevoelszaken en de vuurtoren staat voor iemand die de helpende hand biedt om zo mensen weer in een veilige haven te krijgen. Dit symbool wordt ook gezien bij mensen die mediamiek zijn en proberen anderen een helpende hand te bieden.

VogelBalance Dames Schoenen Laag New Wl410 Sneakers Silverdragenfly

De vogel staat voor vrijheid. Dus een vogel in een kooitje betekent dat iemand niet zijn volledige vrijheid niet heeft en gebonden is aan afspraken of verplichtingen. Ook betekent dit vaak dat mensen door bepaalde situaties zichzelf vast zetten. De bedoeling is dan ook om jezelf weer vrij te maken.

Zeemeeuw

Een zeemeeuw is ook een vogel, maar deze is verbonden aan het water, dus we hebben het over gevoelszaken, maar ook vrijheid. Daarnaast is een zeemeeuw een scharrelaar/onderzoeker. Uitleg hiervan: een zeemeeuw staat vrijheid, gevoel, onderzoek. Conclusie: het gaat hier om de vrijheid van gevoelszaken. Dit kan van toepassing zijn op iemand die op zoek is naar overtuiging van een godsdienst. Dus al liggen er 10 godsdiensten op een rijtje, haal datgene er uit wat goed voelt en laat liggen wat niet goed voelt. Met andere woorden maak van je hart je eigen Bijbel. Wl410 Laag Balance New Dames Silverdragenfly Sneakers Schoenen

Bever

Het gaat natuurlijk bij symboliek over de belangrijkste eigenschappen van hetgeen je ziet. De belangrijkste eigenschap van de bever is, dat deze naast dat het een knaagdier is, vooral dammen bouwt in het water. Conclusie: water staat voor gevoel, dus het betreft hier: werken aan je gevoel. Dat kan een cursus zijn of het kan zijn dat je jezelf op bepaalde (gevoels)vlakken wilt verbeteren. Het kan ook zijn dat je vindt dat je je anders moet gaan gedragen, enzovoort enzovoort.

Een brug over het water

Dit symbool lijkt me niet zo moeilijk. Deze betekent simpelweg dat jij je over een bepaald gevoel heen moet zetten. Hier hebben wij verschillende varianten van. Zo kan de brug ook een smalle loopplank zijn over het water. Dan moet je dus iets meer moeite doen. Wanneer er helemaal geen brug of plank over water ligt, dan moet je dus springen. Een weer wat moeilijkere variant is een brede sloot met een polsstok. Conclusie: Je moet veel moeite doen om over een bepaald gevoel heen te komen. Sneakers 2017 Haven Schoenen Originals Nieuw Clear Dames Adidas Laag nwq1wZvRYx

Arend

Dit is een roofvogel, maar het belangrijkste kenmerk van deze vogel zijn zijn ogen. Deze vogel soort kan het beste zien van alle wezens hier op aarde. Ook al vliegt de arend 2 km hoog, hij kan nog steeds een muisje op de grond zien lopen. Betekenis van dit symbool: u ziet het scherp zo u het ziet, geen twijfel over mogelijk.

Koe

Dit is een leuk symbool dat toch wel veel voorkomt. Als ik naar de koe kijk dan vind ik dat het beest veel geeft. Een koe is niet geschapen om altijd maar melk te geven. Eigenlijk wordt de koe gemanipuleerd om maar zo veel mogelijk te geven. Conclusie: als we dit symbool bij iemand zien,dan hebben we te maken met iemand die geen nee kan zeggen en vaak gemanipuleerd wordt. Vaak wordt deze persoon ten onrechte voor andermans karretje gespannen. Sorry dames, maar ik zie dit symbool toch wel heel vaak bij moeders.

Olifant

Even een gemakkelijk symbool tussendoor. Een olifant heeft natuurlijk een dikke huid. Dus dit betreft een persoon die veel kan hebben.

Duif

Originals Superstar Adidas Vulc Nederland Adv Dames Ftwr Heren HUOqqAw

Nog een makkelijk symbool. Uitleg: er is iemand die vrede met u wil. Dit betreft met name een witte duif. Wanneer ik bij een persoon een witte duif zie met een takje tussen zijn snavel, vind ik dat altijd van zeer veel moed getuigen, omdat dit (meestal) degene is die de ruzie niet veroorzaakt heeft.

Slang

Je heb veel verschillende soorten slangen. Het eerste symbool van de slang is dat je naar de kleur moet kijken. In een dokters vignet vind je vaak ook een slang. Het moge duidelijk zijn dat de kleur rood qua gezondheid niet goed is. Oranje betekent uiteraard dat het wel beter kan. Als je de kleur groen ziet, is er qua gezondheid niets aan de hand. Wanneer je een slang ziet die bijvoorbeeld al kronkelend door het kreupelhout gaat, betekent dat het volgende: ook al is de situatie nijpend, u vindt altijd wel een weg om er doorheen te komen. De derde slang is een slang die zich opricht en die zijn dubbele tong laat zien. De betekenis daarvan is dat je te maken hebt met iemand die niet te vertrouwen is.

Vis

Ook een gemakkelijk uit te leggen symbool. Dit betreft een persoon die zich als een vis in het water voelt. Of er komt een periode aan, waarbij u zich als een vis in het water zult gaan voelen. Veterschoen Gino Nederland beige Dames Taupe Bianchi Schoenen w7qzHI

Draak

Een draak symboliseert dat u voor de liefde strijd. Denk maar even aan de sages en legendes. De rol van de draak is het beschermen van iets moois (in sprookjes de prinses of een schat).

Stekelvarken

Dit dier staat symbool voor iemand die chagrijnig is, of ergens chagrijnig van kan worden.

Geit of bok

De vertaling hiervan is: dit is een persoon die snel op de kast zit of zich snel aangevallen voelt.

Kip

Symboliek: Iemand die kakelt als kip zonder kop: of ook iemand kletst uit zijn nek.

Online Zalando Blauwe Nette Kopen Schoenen Heren gXtwZq

Varken of wild zwijn

De uitleg over deze dieren is dat ze echte wroeters zijn en kunnen de hele grond openhalen en omploegen. Conclusie: iemand wil de waarheid boven tafel hebben en zoekt net zolang tot hij of zij het vindt.

HertSilverdragenfly Wl410 Schoenen Laag New Balance Sneakers Dames

Een hert is altijd zeer alert voor gevaren die op de loer liggen in zijn omgeving. Conclusie van dit symbool: dit betreft een persoon die altijd bezig is met zijn omgeving of alles wel goed gaat. Wanneer ik dit symbool bij iemand zie, weet ik dat deze persoon meer op zijn of haar gevoel moet vertrouwen. Je gevoel spreekt boekdelen wanneer er werkelijk iets aan de hand is..

Paard

Een paard met zijn hoofd in de linkerrichting betekend dat een persoon staat klaar staat voor vertrek. Dat kan op werkgebied zijn, op het gebied van relatie, maar kan ook een verhuizing betekenen. Het kan overigens ook betekenen dat een persoon zo sterk is als een paard.

Hond

Betekenis van een hond is: trouw blijven aan jezelf. Een hond is namelijk onder alle omstandigheden heel trouw aan zijn baas, zelfs als de hond niet goed wordt behandeld. Conclusie: blijf trouw aan jezelf, luister naar jouw eigen gevoel. Schoenen Sneakers New Balance Wl410 Laag Silverdragenfly Dames

Kat

De betekenis van een zwarte kat betekend dat u last heeft negativiteit.

Leeuw

Betekenis: soms moet je met je verstand je gevoel leiden. Denk maar even aan voorbeeld dat je heel kwaad wordt, maar het is niet gepast op dat moment, dan zul je je woede op een ander tijdstip moeten laten gelden.

Wormen

Wormen maken de grond los en zorgen ervoor dat de aarde beter belucht wordt, zodat er meer zuurstof naar de wortels van bomen en planten kunnen gaan. Conclusie: u gaat wat meer lucht in bepaalde situatie krijgen.

MierDames Schoenen Laag Silverdragenfly Balance Sneakers Wl410 New

Lijkt me duidelijk: Druk, druk, druk!

Vlinder

Leg je niet teveel vast, maar probeer te kijken waar je je goed bij voelt. Dit kan ook betekenen dat je informatie bij verschillende bronnen moet zoeken.

Nu een kleine greep uit voorwerpen:

Bakstenen:

Met bakstenen bouw je iets op. Het kan misschien niet snel gaan, maar je moet soms dingen steen voor steen opbouwen. Het kan ook betekenen dat het belangrijk is te onderstrepen dat de fundatie belangrijk is, want daar kun je op bouwen.

VensterIn Youth Shop 1 Max Air De Gs Schoenen Weare Rood Nike Wit PHx8qwtw

Het spreekwoord luidt ook wel "door het venstertje van iemand anders kijken". Of wel: waarom doet de persoon dingen die hij doet, vaak heeft dat te maken met het verleden. Dus wanneer je dit symbool ziet is het bedoeling dat je even verder kijkt dan je neus lang is.

Etalageruit Afval Van Oceaan 3d Print Clicknl Zolen Adidas qwBXpzAq
Een etalageruit is gebouwd in de hoop dat mensen de voorwerpen (kleding etc) zien die in de etalage liggen.Wanneer je dit symbool ziet bij een persoon, betekent het dat diegene eigenlijk hulp nodig heeft en ervan uitgaat dat mensen dat wel zien, alleen durft de persoon het niet te vragen. Conclusie: wanneer je hulp nodig hebt moet je er om vragen. Ga er niet vanuit dat een ander het wel ziet. De meeste hebben oogkleppen op.

Schoolbord

Een schoolbord staat symbool voor (weer) iets leren. Daarmee kan het volgen van een cursus worden bedoeld, maar het kan ook heel goed duiden op gebeurtenissen die leerzaam kan zijn. Of er komt een leerzame periode aan.

Schaakbord

Het symbool van een schaakbord houdt in dat de situatie heel precair is en dat je goed dient te beseffen dat welke actie je ook onderneemt, er altijd een tegenactie plaats kan vinden. Probeer net als bij het schaken, van tevoren in te schatten wat je tegenpartij eventueel gaat doen wanneer je in actie komt.

Kerktoren

Een kerktoren staat symbool voor het geestelijke stukje van een persoon. Wanneer aan de kerktoren ook nog een vlag hangt, dan betekent het dat deze een persoonlijke geestelijke overwinning op zichzelf behaald heeft.

Vlag : Wanneer je een vlag ziet betekent het een overwinning op jezelf.

Toilet

Wanneer je naar het toilet gaat moet je dingen los laten die niet meer bij je horen. Symbolisch gezien is er dus een einde gekomen aan een relatie, een werksituatie of iets anders.

Balance New Silverdragenfly Schoenen Sneakers Dames Laag Wl410

Boot

Het symbool boot behoeft nogal wat uitleg. Er zijn natuurlijk heel veel type boten en schepen. Wanneer ik een boot als symbool zie, dan kijk ik vooral naar de achterkant van de boot, namelijk het roer. Wanneer je een roer ziet, betekent het dat het roer dus om moet. Een boot ligt natuurlijk ook in het water en water staat voor gevoel. Een boot heeft dus ook met gevoelszaken te maken. Wanneer je een zeilschip ziet, betekent het dat u kracht van boven krijgt om door een gevoelige periode heen te gaan. Een zeilschip wordt namelijk voortbewogen door de wind. Wind is ook een kracht die je niet ziet, maar wel kunt voelen. Kracht van boven is ook een kracht die je niet ziet, maar heel duidelijk voelbaar is. Met andere woorden u wordt nu echt geholpen. Een ander symbool van een boot is: u staat zelf aan het roer van een schip. U blijft bij uw eigen gevoel en vaart uw eigen koers.

Auto

Het symbool auto staat voor vrije wil. Met een auto kun je alle richtingen opgaan. Voorbeelden: wanneer ik gefocust wordt richting de koplampen van de auto, betekent dat voor mij dat de koplampen daar al schijnen waar de auto nog niet is. Uitleg: dat betekent dat ik te maken heb met een persoon die eigenlijk al weet waar het naartoe gaat. Ook zie ik wel eens een auto waarbij iemand een uitwijk manoeuvre moet maken. Dat betekent voor mij dat deze persoon niet zo goed bezig is en meer op moet gaan passen. Wanneer een kofferbak van een auto vol ligt met oude koffers, heeft iemand oude balast bij zich. Deze oude koffers mogen weggegooid worden. Een achteruitkijkspiegel betekent: kijk niet naar achteren (achterom), maar vooruit. Beschouw het verleden als een leermoment en is het niet de bedoeling dat je daar nog langer in blijft hangen. De remmen: misschien is het nodig om even pas op de plaats te maken. Richting aangeven: Wanneer je iets aan jezelf verandert (een andere weg inslaat), laat dat dan aan je omgeving weten. Antenne van een auto: u krijgt heel duidelijk inspiratie.

Trein

Een trein staat op een rails. In tegenstelling tot een auto, kan deze dus niet naar links of rechts gaan. Symbolisch gezien staat de trein voor je vaste levenspad en zaken die je mee moet maken. Een aantal voorbeelden van een trein: de trein komt aan op het station en er stappen mensen uit en er stappen ook weer mensen in. Betekenis: je komt gedurende je leven heel veel mensen tegen van wie je iets moet leren. Wanneer een persoon niet meer bij je past, komen er nieuwe kennissen op je pad en oude gaan uit beeld. Daar moet je dus niet (te lang) verdrietig om zijn, het hoort gewoon bij je levenspad.

BlaasbalgLaag Schoenen Dames Silverdragenfly Balance New Wl410 Sneakers

Dit voorwerp werd vroeger vooral door een smid gebruikt om het vuur op te stoken. Als het vuur genoeg werd opgestookt kon er dus gesmeed worden. Betekenis: je moet actie gaan ondernemen, want je kunt alleen maar het ijzer smeden wanneer het heet is. Wanneer er zwaarden gesmeed worden, heb je natuurlijk te maken met een strijd die een keer beslecht moet gaan worden.

Zwaarden
Zwaarden staan altijd voor een strijd! Koop Schoenen Tot Koop Cat® Schoenen Tot Cat® Schoenen Cat® wEBp77qF

Aap

Een aap staat voor vrolijkheid en humor. Wanneer Ik een aap bij iemand zie, kan het zijn dat deze persoon te serieus is en misschien wat zwaar op de hand. De aanmaning kan dan ook niet over het hoofd gezien worden.

Indiaan

Uitleg: een indiaan is iemand die alleen neemt wat hij nodig heeft en hij leeft ook in eenvoud. Ook kan het zijn dat de indiaan je een vredespijp aanbiedt: conclusie :sluit vrede met jezelf en maak je niet zo druk.

Nog eentje dan: klok: lijkt me logisch. Er is meer tijd nodig of het is nu tijd.

De laatste:

kruiwagen; betekenis: er is een overleden persoon jou aan het helpen.

Even een paar Bijbelse gebeurtenissen (symbolen):

Mozes leidde het volk uit Egypte en kwam voor het water (de Zee) te staan. Hij moest met zijn staf het water aanraken om het water uit een te laten gaan, zodat hij een pad had om door te kunnen gaan. Uitleg: soms moet je je gevoel aan de kant zetten om in bepaalde situaties doorgang te vinden. 

New Wl410 Sneakers Schoenen Silverdragenfly Balance Laag Dames 1TrwP1qn New Wl410 Sneakers Schoenen Silverdragenfly Balance Laag Dames 1TrwP1qn

Nog een mooi voorbeeld: Jezus brak 12 broden om zodoende het hele volk voeding te geven. Uitleg hiervan: de broden duiden op de 12 discipelen en de discipelen gaven het volk geestelijke voeding. Eten staat namelijk voor geestelijke voeding. 

 

0032 4 68458954 van uit nederland

0468458954

 


[email protected] Adidas Originals Schoenen Originals Adidas Maxime Adidas Schoenen Maxime 1SrwqdS

 

 

 

 

 Sneakers Chez C Adidas Originals Sarenza 353511 wit Continental 80 OqwRwgH


 

 

 

Telefoon 04 68458954 van uit Nederland 0032 4 68458954 
Als Dieren Te Wat Voor Doen Centrum Voorwerp Ingeslikt Medisch ASqPwOq