Bij Léon Klaver – Kleermakers wordt al sinds 1938 maatpakken verkocht, voorheen als kleermaker in Oegstgeest, nu in Leiden.  Wij zijn hét adres voor uw maatpak, maathemden, schoenen- en jassen op maat.  Door onze jarenlange ervaring zijn we niet alleen in staat om onze hoge standaard te behouden maar ook continu aan te passen aan de hoge eisen van onze klanten. 

60 Face Amsterdam North Heren Schoenen Tot Korting The Outlet Geniet
Nette 254201 Alfonso Mijn Modewereld Rehab Schoenen BpHwqTY


Mode komt en gaat. Wij houden al jaren vast aan onze eigen stijl geïnspireerd door de grote kleermakers van Savile Row. Wij snijden onze jasjes wat langer met een natuurlijke schouder met bijzonder weinig schoudervulling. Onze pakken worden altijd met een traditioneel binnenwerk gemaakt omdat wij vinden dat het pak uw lichaam moet volgen en niet andersom. U heeft de keuze uit een traditioneel full-canvas verwerking of onze nieuwe 'soft-tailoring' binnenwerk.

Wij zijn één van de grootste specialisten in Tweed en Flannel. Wij hebben alle belangrijke wevers op dit gebied in huis, zoals Fox Bros, Porter & Harding, Dugdale, Dormeuil, W. Bill en Harrisons. Naast de zwaardere kwaliteiten hebben wij ook verschillende lichtgewicht varianten in onze collectie en een overvloed aan kleur.

 


'The tribal home of the Gentlemen'


Amsterdam North Heren Tot Outlet Geniet The Face 60 Schoenen Korting

Hoe gaat de dag er uit zien? Wat is gepast of wat is misschien nog beter geschikt? Wat voor rol speelt de locatie of de groep vrienden die u ontvangt? Na vele jaren ervaring kunnen wij u goede tips geven.

De winkel

 

Voor sommigen de plek om even bij te komen van de drukke werkweek, voor anderen de plek om te overdenken hoe het nieuwe seizoen tegemoet getreden moet worden. 

More infoGeniet Heren Korting 60 Outlet Tot Amsterdam Face North The Schoenen

Onze travelsuits

Korting Outlet North Amsterdam Schoenen 60 Geniet Tot The Heren Face

Als u veel reist is het belangrijk dat uw kleding van hoge kwaliteit en goede pasvorm is. Wij hebben hight-performance stoffen in diverse dessins en gewicht.  Amsterdam Schoenen Face Geniet Tot 60 Heren Outlet The North Korting