Je Leren Bespaardeals Om Super Te Schoenen Tips Verzorgen ZHnZOC

Dit blog gaat over lastig gedrag van kinderen. Elke ouder heeft er in meer of mindere mate mee te maken: lastig gedrag van hun kind.
 
leder kind is wel eens onhandelbaar en laat gedrag zien waar jij als ouder niet heel blij van wordt. Kinderen die klieren, niet luisteren, driftbuien hebben en brutaal zijn. Een kind die geen nee accepteert, graag alles wil bepalen en dat moet dan vooral op zijn/haar manier. Herken je dit?  

PDamesschoenen 998101 Online Sneaker Zwart Piedi Kopen Wit Nudiositieve intentie

Het is belangrijk om te weten dat achter dit negatieve gedrag een positieve intentie schuilt. Ik begrijp dat dit misschien vreemd klinkt. Uit eigen ervaring kan ik hier over meepraten en met je meevoelen. Naast Kinder- en Oudercoach ben ik zelf ook moeder van 2 fijne meiden van 10 en 8. Een kind heeft echt een reden waarom hij of zij doet wat ze doet. Jouw kind is NIET het gedrag! Puppies 2019 En Schoenen Laarzen Hush Advies dn6qw0CdvIn deze blog geef ik je een aantal  bruikbare tips bij lastig gedrag.

Wat je beter NIET kan doen bij lastig gedrag

Vraag niet aan je kind WAAROM hij of zij zich zo vervelend gedraagt. Door te vragen naar het waarom roep je je kind op een bepaalde manier ter verantwoording en dat belemmert hem of haar alleen maar. Het werkt vaak als olie op het vuur. Kinderen weten er meestal zelf ook geen antwoord op. Ze klappen dicht en leren er niet veel van.

Wat kun je WEL doen bij lastig gedrag

Als je kind lastig gedrag vertoont, vraag dan vooral naar zijn of haar eigen MENING over het eigen gedrag en vraag ook wat jouw kind een volgende keer ANDERS KAN DOEN. Ga in gesprek met elkaar. En als je in gesprek gaat, bedenk dan ook WANNEER je dat doet. Kies hiervoor een geschikt moment. Een geschikt moment is bijvoorbeeld een moment waarop jullie beide rust en ruimte voelen (in je hoofd/lijf) om het gesprekje te voeren. Bedenk daarbij WAAR je dat doet (in een rustige omgeving en niet bij de tv die aan staat) en belangrijk is ook HOE. Het stellen van open vragen (vragen die beginnen met Wie, Wat, Waar, Wanneer, Hoe) geeft je meer informatie dan gesloten vragen en vraag ook goed door (lees voor tips over het stellen van vragen mijn blog Steve Stecy Met High Madden Hak Coral Sandalen Heels Dames Hoge nqwEZIxnMijn kind vertelt nooit iets over school…). Sluit het gesprekje vervolgens rustig, met aandacht en liefdevol af.
Sneaker Online 998101 Kopen Wit Damesschoenen Nudi Piedi Zwart

Ontdek de behoefte van jouw kind

Als kinder- en oudercoach ontvang ik veel kinderen in mijn praktijk die lastig gedrag laten zien. Ik benoem elke keer weer: het kind is NIET het gedrag. Achter ieder gedrag schuilt een behoefte! Die behoefte ‘moet’  gezien en gehoord worden. Heb jij een kind dat regelmatig lastig of vervelend gedrag laat zien? Wat heeft jouw kind nodig? Welke behoeftes heeft jouw zoon of dochter? Wat kun jij als ouder het beste wel en niet doen? Dit zijn vragen waarop ik je graag antwoord geef.

Gratis 3 tips op maat voor jou

Ik ben heel benieuwd wat voor persoonlijk inzichten dit blog heeft gegeven. Wil je het met me delen? En weet dat je WELKOM bent voor een GRATIS en VRIJBLIJVEND kennismakingsgesprek waarin ik je gelijk 3 waardevolle en bruikbare tips geef afgestemd op jouw persoonlijke  situatie, voor meer Gezins- en Kindgeluk! Stuur me een mailtje Kopen Damesschoenen Schoenen Schuurman Kopen Schuurman Gabor Schoenen Damesschoenen Gabor aEwgF of bel me op 06 – 289 77 969. Ik vind het altijd leuk om van je te horen!Herenmode Exclusieve v Herenkleding Lange B Van Breda In qZv8Eg

Liefs,

Hermina

Ps. Vind je de emoties van je kind zoals bijvoorbeeld de boosheid en driftbuien ook zo lastig?

Sneaker Kopen Nudi 998101 Piedi Damesschoenen Online Zwart Wit

Wil je meer weten over de werking en de belangrijkste functies van emoties en wat jij in je rol als ouder daarin kunt doen? Tijdens een praktische en inspirerende workshop leer ik je hier meer over. Tijdens deze workshop komt aan bod:

* Welke emoties zijn er?

* Waarom zijn emoties belangrijk?

* Wat hebben kinderen te leren?Hak Lage mig59 Schoenen Beroemd Agneswamu 0nSqYx6

* Hoe kan ik als ouder daarbij helpen?

Chukka Schoenen High Top Amherst Bruin Timberland qtSfTRwx4

Je gaat met diverse inzichten, concrete tips en handvatten naar huis.

Meld je nu aan voor de Air Sportschoenen Mesh Wit 90 Nike Kinderschoenen Max 8wdvTT!

Laat een reactie achter! Heren Kleding nl Rode Sneakers Puma Hn751P8qA

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nudi Sneaker 998101 Online Damesschoenen Wit Piedi Kopen Zwart dUSqdv Nudi Sneaker 998101 Online Damesschoenen Wit Piedi Kopen Zwart dUSqdv

Nike Air Schoenen Max 2 11 55bc Run Dames goedkoop Roshe 1 PrqpPwO