Schoenen 116 Misano White Sneakers Spm Lacoste Sport Heren vH7xnWqq

Dit blog gaat over lastig gedrag van kinderen. Elke ouder heeft er in meer of mindere mate mee te maken: lastig gedrag van hun kind.
 
leder kind is wel eens onhandelbaar en laat gedrag zien waar jij als ouder niet heel blij van wordt. Kinderen die klieren, niet luisteren, driftbuien hebben en brutaal zijn. Een kind die geen nee accepteert, graag alles wil bepalen en dat moet dan vooral op zijn/haar manier. Herken je dit?  

PSpring Release Shoes Nike Air Yeezy For Confirmed kanye Info Westositieve intentie

Het is belangrijk om te weten dat achter dit negatieve gedrag een positieve intentie schuilt. Ik begrijp dat dit misschien vreemd klinkt. Uit eigen ervaring kan ik hier over meepraten en met je meevoelen. Naast Kinder- en Oudercoach ben ik zelf ook moeder van 2 fijne meiden van 10 en 8. Een kind heeft echt een reden waarom hij of zij doet wat ze doet. Jouw kind is NIET het gedrag! Custom Old Vans Skool Savings Vans Skool New On qwAv8fIn deze blog geef ik je een aantal  bruikbare tips bij lastig gedrag.

Wat je beter NIET kan doen bij lastig gedrag

Vraag niet aan je kind WAAROM hij of zij zich zo vervelend gedraagt. Door te vragen naar het waarom roep je je kind op een bepaalde manier ter verantwoording en dat belemmert hem of haar alleen maar. Het werkt vaak als olie op het vuur. Kinderen weten er meestal zelf ook geen antwoord op. Ze klappen dicht en leren er niet veel van.

Wat kun je WEL doen bij lastig gedrag

Als je kind lastig gedrag vertoont, vraag dan vooral naar zijn of haar eigen MENING over het eigen gedrag en vraag ook wat jouw kind een volgende keer ANDERS KAN DOEN. Ga in gesprek met elkaar. En als je in gesprek gaat, bedenk dan ook WANNEER je dat doet. Kies hiervoor een geschikt moment. Een geschikt moment is bijvoorbeeld een moment waarop jullie beide rust en ruimte voelen (in je hoofd/lijf) om het gesprekje te voeren. Bedenk daarbij WAAR je dat doet (in een rustige omgeving en niet bij de tv die aan staat) en belangrijk is ook HOE. Het stellen van open vragen (vragen die beginnen met Wie, Wat, Waar, Wanneer, Hoe) geeft je meer informatie dan gesloten vragen en vraag ook goed door (lees voor tips over het stellen van vragen mijn blog Heren Schoenen Nette Bullboxer Grijs 571k23855 ZdqpxpwtaMijn kind vertelt nooit iets over school…). Sluit het gesprekje vervolgens rustig, met aandacht en liefdevol af.
Confirmed Spring West Yeezy kanye Info For Release Shoes Air Nike

Ontdek de behoefte van jouw kind

Als kinder- en oudercoach ontvang ik veel kinderen in mijn praktijk die lastig gedrag laten zien. Ik benoem elke keer weer: het kind is NIET het gedrag. Achter ieder gedrag schuilt een behoefte! Die behoefte ‘moet’  gezien en gehoord worden. Heb jij een kind dat regelmatig lastig of vervelend gedrag laat zien? Wat heeft jouw kind nodig? Welke behoeftes heeft jouw zoon of dochter? Wat kun jij als ouder het beste wel en niet doen? Dit zijn vragen waarop ik je graag antwoord geef.

Gratis 3 tips op maat voor jou

Ik ben heel benieuwd wat voor persoonlijk inzichten dit blog heeft gegeven. Wil je het met me delen? En weet dat je WELKOM bent voor een GRATIS en VRIJBLIJVEND kennismakingsgesprek waarin ik je gelijk 3 waardevolle en bruikbare tips geef afgestemd op jouw persoonlijke  situatie, voor meer Gezins- en Kindgeluk! Stuur me een mailtje Kopen Damesschoenen Schoenen Schuurman Kopen Schuurman Gabor Schoenen Damesschoenen Gabor aEwgF of bel me op 06 – 289 77 969. Ik vind het altijd leuk om van je te horen!Kopen Amsterdam Online Adidas Maximale Buiten Heren Otqqw1U4

Liefs,

Hermina

Ps. Vind je de emoties van je kind zoals bijvoorbeeld de boosheid en driftbuien ook zo lastig?

Release Info kanye Spring For Air Shoes West Yeezy Confirmed Nike

Wil je meer weten over de werking en de belangrijkste functies van emoties en wat jij in je rol als ouder daarin kunt doen? Tijdens een praktische en inspirerende workshop leer ik je hier meer over. Tijdens deze workshop komt aan bod:

* Welke emoties zijn er?

* Waarom zijn emoties belangrijk?

* Wat hebben kinderen te leren?Meer Onthult Sneakers Triple Nog S Balenciaga Mannenstyle xE1Rnwxg

* Hoe kan ik als ouder daarbij helpen?

Ontdek De Outlet Koop Air Dames Nike Classic Te Max Bw Fy0Rq

Je gaat met diverse inzichten, concrete tips en handvatten naar huis.

Meld je nu aan voor de Air Sportschoenen Mesh Wit 90 Nike Kinderschoenen Max 8wdvTT!